Aanstellingen voor projectteam fase 2 programma ‘Kwaliteitsimpuls NRV’

In januari 2021 is Kevin de Jonge aangesteld als projectmedewerker voor fase 2 van het programma ‘Kwaliteitsimpuls NRV’. In februari volgde de aanstelling van Tom Ouwerling als projectleider. Hij nam deze functie over van Bart van de Minkelis. Als projectteam zijn zij er verantwoordelijk voor dat het werkplan goed uitgevoerd en afgerond wordt. Dit doen ze in afstemming met klankbordgroepen, raden, de collega’s van het Landelijk Bureau, de brandweer en het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Het gezamenlijke doel: een hoger niveau van de hulp- en dienstverlening.

Even voorstellen: Kevin de Jonge

Kevin de Jonge.

,,Mijn naam is Kevin de Jonge. 25 jaar geleden ben ik geboren in Gouda en daar woon ik nog steeds. In het dagelijks leven studeer ik HBO-Rechten en ben ik gemeenteraadslid. Daarnaast ben ik als vrijwilliger verbonden aan de Goudse Reddingsbrigade, sinds 2004, en de Texelse Reddingsbrigade, sinds 2012. Sinds 2019 ben ik ook RVR-coördinator in de regio Hollands Midden.

In fase 1 van het programma ‘Kwaliteitsimpuls NRV’ heb ik in een van de drie werkgroepen meegedacht over het doorontwikkelen van de vloot. Bij de start van fase 2 kreeg ik de mogelijkheid om te solliciteren naar de functie projectmedewerker. In deze positie, die ik anderhalve dag per week vervul, draag ik bij aan het schrijven van de beleidsproducten.”

Voor vragen en aanbevelingen is Kevin de Jonge bereikbaar via kdjonge@reddingsbrigade.nl.

Even voorstellen: Tom Ouwerling

Tom Ouwerling.

,,Mijn naam is Tom Ouwerling. Ik woon in ’s-Gravenzande met mijn vrouw Daniëlle en zoon James van 2 jaar. Daar ben ik al ruim 25 jaar lid van de reddingsbrigade. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de levensmiddelenindustrie, als operations en supply chain manager. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond.

Bij de reddingsbrigade heb ik vele functies gehad, onder andere bestuurssecretaris en penningmeester met diverse portefeuilles, woordvoerder en instructeur. Al lange tijd ben ik actief als lifeguard op het strand en als alarmploeglid. Momenteel ben ik coördinator van de alarmploeg en de NRV-eenheid. Voorts ben ik bij Reddingsbrigade Nederland examenofficial. Het is erg leuk om een mooi en belangrijk project als dit te mogen doen samen met Kevin de Jonge en de medewerkers van het Landelijk Bureau.”

Voor vragen en aanbevelingen is Tom Ouwerling bereikbaar via touwerling@reddingsbrigade.nl.