Indrukwekkend dankwoord burgemeester Valkenburg tijdens Algemene Vergadering

Daan Prevoo, burgemeester van het Limburgse Valkenburg, sprak tijdens de online Algemene Vergadering van Reddingsbrigade Nederland indrukwekkende woorden. Hij uitte zaterdag 11 december zijn grote dank voor de inzet van alle hulpverleners tijdens de watersnood van juli.

Prevoo vertelde in gesprek met bondsvoorzitter Leendert de Lange en Ronald Stoffer, bestuurslid Waterhulpverlening, hoe tot op de dag van vandaag gewerkt wordt aan het herstel van Valkenburg, hoe hij de ramp zelf heeft ervaren en wat de impact voor hulpverleners tijdens een dergelijke ramp moet zijn. Daarnaast liet hij weten, dat in de komende periode aan alle hulpverleners die in Valkenburg zijn ingezet een speciale herdenkingspin wordt uitgereikt.